Markering av 66. seiersdagen i andre verdenskrig 8 mai

Материал из Skazka
Перейти к навигации Перейти к поиску
25px-Geographylogo.png Язык:      Flag of Russia.pngрусский     Flag of the United Kingdom.pngenglish     Flag of Norway.pngbokmål     03.05.2011.

Kjære venner!

Vi inviterer dere til markering av 66. seiersdagen i andre verdenskrig!

Desverre faller den 9.mai på en mandag i år, derfor flytter vi feiringer til den 8.mai, søndag. Dette året vil det også være en tur til Falstad konsentrasjonsleir! Du kan lese mer om leieren og program til 8.mai her: http://falstadsenteret.no/

Dette vil skje:

8. mai 2011

11.30 Legging av blomster, gratulasjoner til krigsveteraner og gudstjeneste på den sovjetiske minnelunden på Lademoen kirkegård. Adressen er Innherredsveien 76/78. Der kan man også få Sankt Georgsordenens bånd. Hvis dere vil ta med blomster husk at det er vanskelig å få tak i dem på Søndag. Barn kan gjerne ha med ballonger.

12.15 Tog til Sevo (Mellomveien 18B), Lademoen senter for voksen opplæring. Der vil det bli servert dessertbord med gratis te og kaffe. Du kan også kjøpe russiske kaker til kaffe.

13.15 Bussen kjører fra Sevo til Falstad. Turen tar ca 80 minutter.

18.00 Bussen kjører tilbake til Tr.heim.

19.30 Ankomst til Tr.heim.


NB!

Det er begrenset antall plasser i bussen. For reservering sent brevet til skazka-mail@mail.ru med alle navn som vil bli med og telefonnummer. Prisen er 70 NOK, for skazka-medlemmer 50 NOK, for barn som vil ha egen plass 30 NOK. Man kan også kjøre egen bil (varsle oss hvis du vil kjøre selv).


NB! #2

På grunn av stor etterspørsel etter russiske kaker (pirogi) vi ber dere bestille dem på forhånd, spesielt hvis dere vil kjøpe mange. Til dem som ikke bestiller kan vi ikke garantere tilstedeværelse av den typen du vil ha. Bestillingen sendes til Larisa Risstad: lar.k.ris@mail.ru eller tlf 99 37 27 40. Vi tilbyr pirogi fylt med:

Potet og kjøtt 15 NOK

Epple og tyttebær 10 NOK

Ris og egg 10 NOK

Potet og lever 10 NOK

Kål og egg 10 NOK


Hjertelig velkommen!

Informer gjerne dine venner!