Invitasjon til markering av Seiersdagen

Материал из Skazka
Перейти к навигации Перейти к поиску
25px-Geographylogo.png Язык:      Flag of Russia.pngрусский     Flag of the United Kingdom.pngenglish     Flag of Norway.pngbokmål     


06.05.2013.

Kjære venner! Vi inviterer dere til den 68. markering for Seiersdagen!

8 mai 2013

14.30 Godtjeneste ved monumentet til sovjetiske soldater på Lademoenkirke kirkegården og Lademoen krematorium.

15.15 Starter å reise til Falstadsenteret (se nedenfor)

17.00 Arrangementet i Falstadsenteret starter

9. mai 2013

13.00 Bekransing, taler og gratulasjoner til veteraner og alle ved monumentet til Sovjetiske soldater på Lademoenkirke kirkegården og Lademoen krematorium. Dette er ved Thomas Von Westens gate. Blomster er velkommen.

Ca 13.30 liten tog til Sevo (Mellomveien 18B, Lademoen Senter for voksenopplæring). Du vil få mulighet til å kjøpe russiske piroger (boller), med gratis te og kaffe.

Turen til Falstad:

Hovedarrangement i Falstadsenteret er fra kl 17.00 den 8. mai.

De som vil gå rundt og se i Falstadsenteret bør komme tidligere, for eksempel kl 16 (eller når dere først få mulighet). Det tar ca 80 minutter å komme seg fra Trondheim til Falstad.

Estimert tid for avreise fra Trondheim, Lade er kl 15.15. Vi skal gruppere folk etter forespørsel, det er best å få flest mulig mennesker inni bilen for å dele kostnader for bomstasjoner og bensin.

Påmelding

Påmelding skjer på post@skazka.no

Dere må registrere dere før 7 mai, kl 21.00. Etter registreringsfrist skal vi sende ut bekreftelser og navn på de som skal reise sammen med dere i bilen.

Skriv fornavnnavn og etternavn av alle som skal bli med, telefonnummer, om dere har bil og hvor mange ledige plasser i bilen, når kan dere dra fra Trondheim.

Det er vanskelig å komme seg dit uten en bil, derfor er det viktig at du gir oss beskjed hvis du trenger en plass i bilen eller om du har en ledig plass i bilen din.

Kostnaden: i arrangementsdagen er inngangen til senteret gratis (alle andre dager det koster 50 NOK), derfor betaler dere bare for å komme dere dit (bensin og bomstasjoner)

Stil spørsmålene deres til post@skazka.no eller benytt tlf 48 60 65 11. Velkommen!