Как записаться в переводчики - втреча 27 января

Материал из Skazka
Перейти к: навигация, поиск
25px-Geographylogo.png Язык:      Flag of Russia.pngрусский     Flag of the United Kingdom.pngenglish     Flag of Norway.pngbokmål     2016.01.26.

Дорогие друзья!

Встреча с переводческим бюро о работе и подработке переводчиком в нашем регионе Трёнделаг. ЗАВТРА 27го января!!! Надо ли и каким образом сертифицироваться? И другие важные вопросы и ответы. Только для тех кто говорит по норвежски :)

Salita tolke- og translatørtjeneste AS har vunnet flere store anbud og har blitt offisiell leverandør av tolketjenester til Helse Midt-Norge og Værnes-regionen: Frosta, Malvik, Meråker, Selbu, Stjørdal og Tydal kommuner. I årene fremover skal vi formidle mange tusen oppdrag til helseforetakene og kommuner i Trøndelag. I tillegg skal vi satse stort på juridisk tolking.

Informasjonsmøter/kurs I forbindelse med avtaleoppstartene ønsker vi å hilse på og bli bedre kjent med lokale tolker.Vi kommer til å presentere oss selv, fortelle litt om måten vi jobber på, vår visjon og planer fremover.

Under møtene skal vi ha en gjennomgang av tolkeetikk, informere om hva som er viktig å tenke på ifm tolking for helsesektoren. Du skal få vite om hva du kan forvente av oss samt hvlike krav stiller vi til våre tolker.

Påmelding Vi kommer til å holde informasjonsmøter/kurs i både Namsos, Levanger og Trondheim. Det blir lett servering av frukt/kjeks og kaffe. Ved å følge linken under kan du melde deg på der det passer deg best.

https://no.surveymonkey.com/r/LPPNYBT


Hvem er Salita tolke- og translatørtjeneste?

Noen lurer kanskje på hvem vi er?

SALITA Tolke- og translatørtjeneste AS er en av Norges største private landsdekkende leverandører av språktjenester. Vi leverer tolketjenester til mange store helseforetak, barnvern, politi, advokater, retten osv. Les mer om oss på www.salita.no

Er du interessert i samarbeidet? Møt opp og hils på oss :-)

Har du spørsmål ifm med denne e-posten, vennligst send det til raymon@salita.no